Når vi skilles -skilles vores verdensbillede!

Om
I dette foredrag vil “følelses-formidling” være i højsædet, og du vil møde både “børne-Jeanne” og voksne Jeanne!
Jeg deler lidt ud, af min egen kaotiske ”rygsæk”, der bla. indeholder et barn som blev offer for en skilsmisse når den er værst, og som voksen selv at skulle tackle én! Social arv – selvindsigt – overlevelsesstrategier – afmagt – samarbejde og mål er en håndfuld af nøgleordende i dette foredrag. 
Målgruppe
Foredraget henvender sig i særdeleshed til:
-Forældre der er blevet skilt
-De voksne skilsmissebørn
-Fagpersoner der ønsker indsigt i hvilke tanker og følelser, der er på spil i et skilsmissehjem, som barn og som forælder, og som kan drage nytte af nettop dette i det daglige arbejde og møde med børn og forældre i skilsmisseuniverset.
Drivkraft og tankerne bag
Jeg har noget på sinde -en masse helt nøjagtigt, og som mor har jeg en hemmelig mission der handler om passe på vores uskyldige efterkommere, og et brændende ønske om at alle børn får optimal mulighed for at vokse op i et harmonisk miljø og blive hele mennesker -dét ved at starte med at skubbe lidt til deres mor og far!
Jeg mener at vi negligere effekten af at tale, lytte og reflektere med ligestillede mennesker, set i lyset af en voksende tendens til at ligge vores individuelle livs-udfordringer i form af fx. sorg og kriser, oplevelsen af sundhed, harmoni i sind og sjæl, opskriften på det meningsfulde liv osv. osv. i hænderne på div. psykologer og terapeuter.
 
Jeg tror på at hvis vi sammen italesætter tidens tabuer, vil vi turde at tage bedre beslutninger for vores børn og selv stå stærkere stillet, ift. at tackle vores individuelle livs-stressorer.
Book mig til dette foredrag og få en hudløs ærlig, intens og humorristisk fortælling!